Eiwitpoeder gebruiken om af te vallen

Een product dat ik zelf gebruik om mijn gewicht te beheersen en om gematigd af te vallen is eiwitpoeder, ik heb al van diverse leveranciers deze eiwitten gekocht , maar de beste vind ik nog steeds de whey premium . De periode dat ik bezig ben om af te vallen is het natuurlijk het doel om zoveel mogelijk vetweefsel te verliezen . Met de meesten dieeten verliest u niet enkel vetweefsel maar ook spiermassa, en dit is natuurlijk niet te de bedoeling. De oorzaak dat u spiermassa verliest is te wijten aan het feit dat u te weinig proteïnen of eiwitten inneemt.  Spieren zijn de hoofd-verantwoordelijke voor het verbranden van de belangrijkste calorieën . Als u in een positie van rust bent zijn het de spieren die bepalen hoeveel calorieën die u verbrand. Hoe meer spieren u kunt behouden hoe makkelijker het is om vet blijvend te verliezen.Maar niet enkel om af te vallen kan je eiwitpoeder gebruiken, als krachtsporter heb je dit natuurlijk ook nodig, dan drink je beter dagelijks een proteine-shake om meer spiermassa op te bouwen.

1kg eiwitpoeder voor slechts 29,90 euro

Zoals ik al zei is de beste eiwitpoeder die ik al gekocht heb de whey premium , je kan ze kopen in verschillende smaken zoals aardbei, chocolade, vanille, banaan, capuccino, cocos, natuurlijk, perzik, pina colada, tropisch fruit, aarbei-banaan of limoen.

 

Via deze link kan je het eiwitpoeder bestellen, en nu is er een speciale promotie voor slechts € 29,90 terwijl het normaal gezien €34,90 is . Deze prijs betaal je voor 1 kg van dit product. En als je vandaag voor 16u00 besteld dan krijg je hem de volgende dag thuis geleverd. Zeker het proberen waard.

Wat is bulken ? » Spiermassa on 29 maart 2012

[...] Eiwitpoeder gebruiken om af te vallen [...]

Plaats een reactie