5 boeken omtrent spiermassa

Krachttraining een anatomische benadering

Alle oefeningen worden uitgebreid beschreven, incl. evt risico’s. Ook wordt beschreven welke spiergroep(en) wordt getraind. Een aanrader voor iedereen die meer met dumbbells en halters aan de slag gaat. Dit is het boek dat ik elke workout een paar keer pak om nog even na te lezen hoe de oefening precies gaat, wanneer ik moet inademen en uitademen, etc. teneinde een perfecte oefening te doen.

Bekijk dit boek

 

Krachttraining en coördinatie, een integratieve benadering is niet alleen interessant voor studenten hbo sport & bewegen en fysiotherapie, maar ook voor (sport)fysiotherapeuten, docenten bewegingsonderwijs en trainers die meer willen dan versterking van het spier-skeletstelsel. Functionele krachttraining, daar draait dit boek om!

Bekijk dit boek

 

 

 

De beknopte uitleg over de werking van de verschillende spiersoorten en functies is relevant en begrijpelijk. De trainingsschema’s zijn goed uitvoerbaar, waarbij nuttige tips en aanwijzingen worden gegeven. Een aanrader voor een ieder, die tot op hoge leeftijd het beste uit zichzelf wil halen.

Bekijk dit boek

Your ads will be inserted here by

Easy AdSense.

Please go to the plugin admin page to paste your ad code.

 

 

 

Ik heb het boek gelezen en heb er veel van geleerd. HIT (high intensity training) was voor mij iets helemaal nieuws, maar nadat ik alle verhalen van bodybuilders heb gelezen en de wijze van trainen die je moet aanhouden, ben ik zelf ook begonnen. En wat denk je?, tis heerlijk om te doen, alleen het vergt wel heel veel doorzettingsvermogen om echt tot het gaatje te gaan. Maar dat éénmaal gedaan, je raakt er aan verslaafd.

Bekijk dit boek

 

Zeer compleet boek: voeding, traningsopbouw, persoonlijke programma’s, veilig en efficient trainen voor zowel de man als vrouw. Veel variatie in de oefeningen met bijbehorende gedetailleerde foto’s en uitleg: welke spiergroep er wordt getraind. Gezien de uitbegreide inhoud is de prijs super.

Bekijk dit boek

 

 

 

Plaats een reactie