Hoe moet ik een sixpack trainen

Iedereen droomt ervan om een sixpack te hebben, dit gaat natuurlijk niet vanzelf maar met wat training is dit zeker mogelijk. Met de kettlebells kan je binnen de 3 Weken je buikspieren zichtbaar maken. Na enkele trainingen zie je meteen resultaat , welk resultaat hangt natuurlijk af van je vetpercentage. Hoe meer vet je hebt, hoe langer je moet trainen maar uiteindelijk geraak je er ook wel.Maar heb je maar een beetje vet dan kan je strakke buikspieren hebben binnen een paar weken tijd.

Het enige dat je moet doen is 2 à 3 keer per week trainen, wat uiteindelijk niet zo veel is.
Met dit kettlebells coaching programma , weet je zeker dat je resultaten van de trainingen gaat zie. Je krijgt niet alleen enkele DVD’s maar ook een echte coach die je motiveert en bijstaat wanneer je het moeilijk hebt, en dit is wat jij nodig hebt om door te gaan. Met de coach weet je exact wat je moet doen om steeds dichterbij je doel te komen in plaats van ter plaatse blijven trappelen.
Op onderstaande video zie je een reactie van iemand die deze cursus aan het volgen is.

Er is natuurlijk ook nog een alternatieve methode om een sixpack te krijgen, je gaat naar de eerste de beste tatoeëerder en je vraagt of hij een sixpack wil zetten op je buik .

een tatoeage van een sixpack

Plaats een reactie